Verdi +, in & outdoor

Onze winkel

Designiconen

over de jaren heen bevestigen sterke ontwerpen zich steeds weer.
In verschillende sferen, minimalistisch, cosy/gezellig tot zeer klassiek, komen deze iconen steeds weer tot hun recht. Buiten het gebruik ervan zijn deze een streling voor het oog, hoe langer men er naar kijkt hoe sterker de vormgeving indruk maakt.
Met uiterste zorg worden deze ook geactualiseerd om verder te blijven voldoen aan de normen van de tijd. Het comfort, de afwerking, de materialen en de bekleding ondergaan de invloeden van de tijd, vandaar dat deze ontwerpen, hoe oud deze ook zijn, schitterend passen in actuele interieurs.

Designcollecties

Interieurs Eycken is al meer dan 55 jaar dé specialist voor alles wat met vorm en wooninrichting te maken heeft.
Sinds 2015 heeft Interieurs Eycken er een gloednieuwe afdeling Design bijgekregen, op de eerste verdieping pakken we uit met meer dan 1.000m2 topdesign.
Lifestyle en beleving worden anno 2015 alleen maar belangrijker. De nieuwste trends in verlichting, decoratie, kunst en tapijten in combinatie met een selectie van designmeubelen, en dit alles samengebracht in verschillende woonsferen: Loft, Vintage, Scandinavisch, Chique, Natural en Young.
Bij ons vind je dit alles terug in een uitgebreide waaier van merken. Tal van namen uit de meubel- en interieurwereld met een degelijke reputatie, zowel op vlak van ontwerpen, materialen als afwerking.
Kom en laat je inspireren!

Eindeloos combineren

De klassieke opstelling van de eetkamer is lang voorbij, nu gaan we voor leuke combinaties van tafel, stoelen en kasten.
De Tense tafel van MDF Italia in wit, zwart, rood of duifgrijs met een blad in resin is een prachtig voorbeeld dat in menig interieur past. Met de Vision kasten van Pastoe
kan je eindeloos combineren in lakafwerkingen en kleuren. Zeer comfortabel is de zitbank van Machalke. Opvallend is het fauteuiltje Mia van MDF Italia, vast of met een draaibare basis.
Wij geven graag een professionele begeleiding in de zoektocht naar een harmonisch interieur.