Verdi +, in & outdoor

Design on Stock

DesignOnStock-Logo

ONZE VISIE

De liefde voor ons vak is wat ons verder brengt en wij zijn terecht trots op onze collectie. Designonstock.com is een Nederlands meubelmerk en onze ontwerpen worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd. Daarom krijgen al onze meubels het kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’.

Géén lange levertijden, géén ingewikkelde servicevoorwaarden, maar prachtige designmeubels tegen een scherpe prijs!

BETAALBAAR TOPDESIGN

Designonstock staat voor topdesign. Alle modellen zijn ontworpen door ontwerpers die hun sporen al verdiend hebben en zijn daardoor uniek. Op dit moment ontwerpen Roderick Vos, Gerard van den Berg, Marike Andeweg, Gijs Papavoine en Edward van Vliet de collectie. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is natuurlijk ook erg belangrijk. Daarom zijn al onze meubels zeer scherp geprijsd.

KWALITEITSMATERIALEN

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van je keuze. Het bepaalt de uitstraling en je wilt graag dat jouw meubels lang mooi blijven. Designonstock.com heeft stoffen en leersoorten geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen. Ga naar een van onze verkoopadressen voor uitgebreid advies of kijk hier op de site in het menu Onderhoud.

SNELLE LEVERTIJD

Levertijden van drie maanden of meer behoren vanaf nu tot het verleden. Designonstock.com zorgt ervoor dat je snel kunt genieten van mooie designmeubels. Binnen een paar weken staan de nieuwe meubels bij jou thuis!

UNIEKE SERVICE

Een definitieve keuze maken is erg lastig zonder het thuis eerst te testen. Daarom heeft Designonstock.com een unieke service. Ben je bij levering niet helemaal tevreden over de keuze van jouw nieuwe meubels, dan is ruilen altijd mogelijk. Kijk bij Meubels ruilen voor de voorwaarden.

GOED ADVIES

Designonstock hecht veel waarde aan advies en de service die je bij onze verkooppunten kunt krijgen, tijdens en na de aankoop. Om die reden hebben wij een aantal verkooppunten geselecteerd waarmee wij een samenwerking zijn aangegaan. Wij adviseren je om jouw aankoop te doen bij een van onze officiële verkoopadressen. Op die manier kunnen we je de service en garantie bieden zoals wij voor ogen hebben.